Vi håber dermed at være med til at skabe sunde kostvaner for børn og unge i skolen. Med sund mad kan vi fremme elevernes koncentration og energi, så de kan få højst muligt udbytte af deres undervisning.

Vi tilbyder gratis havregrød eller lignende som morgenmad hver skoledag kl. 07.30 - 08.00.

I motionspausen kan eleven blandt andet købe hjemmebagte grovboller, sandwich, drikkevarer, smoothies og frugt.

I elevpausen ved middagstid kan man blandt andet købe lune retter, grovboller, sandwich, drikkevarer, smoothies og frugt.

Som forælder eller elve kan du læse mere under “Ugens aktuelle madplan” og i “Daglige tilbud i kantinen”.

Betaling

Det er muligt at betale med MobilePay i kantinen på mobilnr. 18 71 32. Forældre kan betale for deres barns mad hjemmefra gennem MobilePay. Ved betaling skal barnets fulde navn, klasse, information vedrørende mad skrives ind i beskeden.

Smileys

Vores kantine er under tilsyn fra myndighederne, og der bliver jævnligt uddelt smileys. Du kan se vores nuværende smiley'er.